Hos oss finns allt under samma tak

Med 70 års erfarenhet behärskar vi det mesta inom tak.
Lägg tryggt ansvar hos oss och du behöver inte oroa dig för ditt tak mer. Vi utbildar även andra med våra kunskaper inom ämnet. Hos oss kan du dela upp betalningen i mindre portioner genom att ansöka om ett lånelöfte hos Ecster.

Ansök om lånelöfte

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik. Ecster är en del av Svenska Handelsbanken AB. Kreditgivare är Ecster AB.

Utbildningar inom tak

Vi utbildar fastighetsägare, förvaltare, fastighetsskötare och inköpare inom följande områden: taksäkerhet, lagar och förordningar, garantier och tätskikt.
Varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

false

Takserviceavtal

Ditt taks livslängd förlängs

Ibland går det inte att missa att ditt tak behöver lagas medan andra gånger är det inte lika tydligt. Med ett takserviceavtal behöver du inte oroa dig, vi gör kontinuerliga undersökningar på ditt tak.

false

Låglutande tak / papp och takduk

En av våra starkaste sidor

Efter sjuttio år i tak branschen har vi hunnit lägga många kvadratmeter papptak och takduk. Efter åren gått så har platta och låglutande tak blivit en av våra specialiteter inom tak.

false

Plåtarbeten

Vi utför alla sorters plåtarbeten

I vår plåtverkstad skräddarsyr vi de bästa plåtlösningarna för varje uppdrag. Vi vill alltid garantera våra kunder att de plåtarbeten som vi åtar oss håller högsta möjliga kvalitet och livslängd.
Vi har även möjlighet att ta med oss en verkstad ut till våra kunder, detta är möjligt via vår rullande verkstad.

false

Besiktning av yttertak

Var på den säkra sidan

Yttertakets främsta funktion är att skydda huset mot väder och vind.
Anlita oss och vi kommer besikta ert tak under två tillfällen per år, en gång på våren och en på hösten.

false

Brandventilatorer / brandluckor

För din säkerhets skull

En gång varje år ska brandventilatorer och brandluckor funktionsprovas och detta är fastighetsägarens ansvar enligt lag. Detta kan rädda ert och era medmänniskors liv.

false

Taksäkerhet

Montörer som vet vad de gör

På Wettergrens utförs alla taksäkerhets besiktningar och montage av licensierade montörer. Anlitar ni oss kan ni vara säkra på att arbetet utförs enligt gällande krav.

false

Takkupoler

Ett fint alternativt ljusinsläpp

En takljuskupol ger ett trevligt inomhusljus. De behöver bytas ut efter 20-30 år, då solen torkar ut plasten och göra den spröd. Även tätningarna torkar ihop och med värmeläckage som följd.

false

Snöröjning

Vi hjälper er skotta bort snön från era tak

När snön faller och lägger sig som ett snötäcke på taken blir många oroliga. Slipp oroa er över er egen och andras säkerhet och förstör inte era tak med snöskyffeln. Låt oss snöröja era tak.

false

Takpannor

Vi är lång erfarenhet med takpannor tillverkade både av tegel och betong.

Vi levererar alltid en helhetslösning där alla produkter har en samhörighet. Vi utför även mindre servicearbeten på takpannetak. Fråga oss gärna vid takfunderingar.