Vi är fortsatt TIB-auktoriserade

Vi på Wettergrens Tak är väldigt glada över att vara TIB-auktoriserade även för 2019. Det betyder att vi uppfyller de höga krav som vår branschorganisation ställer på tak- och tätskiktsentreprenörer – en stor säkerhetsfaktor.

Att vara TIB-auktoriserade innebär en stor trygghet för både oss och våra kunder. Auktorisationen utfärdas till företag som har dokumenterat ställda kriterier kring kompetensutveckling, kvalitetsarbete, myndighetskrav och seriöst företagande i övrigt.

För att få auktorisationen krävs viss utbildningsnivå i företaget. Bland annat ska en representant i företagsledande ställning ha genomgått TIB:s företagsledarkurs och någon i arbetsledande ställning ska ha genomgått TIB:s arbetsledarkurs steg 1. Dessutom ska hälften av all producerande personal ha genomgått branschorganisationen teorikurs för tätskiktsmontörer och övrig personal ska ha erkänd yrkeserfarenhet. Ytterligare ett antal krav ställs på TIB-auktoriserade företag, läs gärna mer här.

Vi på Wettergrens Tak är stolta över vår branschkunskap. Med erfarenhet av takarbeten sedan 1946 är auktorisationen ytterligare ett bevis på att vi kan garantera våra kunder god leverans.

Vår nya plåtlastbil

Wettergrens Tak & Plåtslageri AB kommer att kunna erbjuda alla kunder skräddarsydda plåtlösningar som tillverkas på plats hemma hos kunden. Detta blir möjligt med vår inredda plåtlastbil som innehåller det vi behöver för att tillverka och montera helinklädnader av skorstenar för att nämna något.

Snart rullar den nära er.

Vi inleder samarbete med Ecster!

Ecster samarbetar med tusentals säljföretag över hela Sverige och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik.

Ecster är en del av Svenska Handelsbanken AB. Kreditgivare är Ecster AB.