Hos oss finns allt under samma tak

Med 70 års erfarenhet behärskar vi det mesta inom tak.
Lägg tryggt ansvar hos oss och du behöver inte oroa dig för ditt tak mer. Vi utbildar även andra med våra kunskaper inom ämnet. Hos oss kan du dela upp betalningen i mindre portioner genom att ansöka om ett lånelöfte hos Ecster.

false

Takserviceavtal

Ditt taks livslängd förlängs

Ibland går det inte att missa att ditt tak behöver lagas medan andra gånger är det inte lika tydligt. Med ett takserviceavtal behöver du inte oroa dig, vi gör kontinuerliga undersökningar på ditt tak.

false

Pappläggning

En av våra starkaste sidor

Efter sjuttio år i branschen har vi hunnit lägga många papptak och vart eftersom åren gått så har papptaken blivit en av våra specialiteter, närmare bestämt de platta- och låglutande.

false

Plåtarbeten

Utför alla plåtarbeten själva

Vi har en egen plåtverkstad i våra lokaler på Arnö i utkanten av Nyköping. Det gör att vi kan garantera våra kunder att alla plåtarbeten som kommer från oss håller högsta möjliga kvalitet.

false

Besiktning av yttertak

Var på den säkra sidan

Yttertakets främsta funktion är att skydda huset mot väder och vind. Anlita oss och vi kommer besikta ert tak under två tillfällen per år, en gång på våren och en på hösten.

false

Brandventilatorer/brandluckor

För din säkerhets skull

En gång varje år ska brandventilatorer och brandluckor funktionsprovas. Det är fastighetsägarens ansvar, lag på sedan 1300-talet och kan rädda både ditt och dina medmänniskors liv.

false

Taksäkerhet

Montörer som vet vad de gör

På Wettergrens utförs alla inventeringar och besiktningar av licensierade montörer. Anlitar ni oss kan ni vara säkra på att arbetet utförs ordentligt då detta är något vi gjort varje dag i flera år.

false

Takkupoler

Ett fint alternativt ljusinsläpp

En takljuskupol ger ett trevligt inomhusljus. De behöver bytas ut efter 20-30 år, då solen kan torka ut plasten och göra den spröd. Även tätningarna kan torka ihop med värmeläckage som följd.

false

Drönare

En trend som gör oss effektivare

Med hjälp av drönare kan vi bland annat upptäcka täppta stuprännor, mäta snödjup och upptäcka trasiga takpannor. Ett väldigt mycket mer effektivare och säkrare arbetssätt.

false

Låglutande tak/ papp och takduk

En av våra starkaste sidor

Efter sjuttio år i tak branschen har vi hunnit lägga många kvadratmeter papptak och takduk. Efter åren gått så har platta och låglutande tak blivit en av våra specialiteter inom tak.